Centrumutveckling Syd Håkan Karlsson AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Centrumutveckling Syd Håkan Karlsson AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Centrumutveckling Syd Håkan Karlsson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Centrumutveckling Syd Håkan Karlsson AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556620-8442.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-6611345 alternativt besöka eller skicka post till Centrumutveckling Syd Håkan Karlsson AB på följande adress Gråbrödersg. 10, 211 21, Malmö.

Centrumutveckling Syd Håkan Karlsson AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Centrumutveckling Syd Håkan Karlsson AB så sitter följande personer i styrelsen: Karlsson, Bengt Håkan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med inriktning på detaljhandels- och samhällsplanering samt fastighetsutveckling- och förmedling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.