Pär Friberg Livs AB (Ica Nära)

Skåne län

Information

Pär Friberg Livs AB (Ica Nära) är ett bolag som finns i Malmö. I Pär Friberg Livs AB (Ica Nära) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Friberg, Pär Roddy Martin som är född 1974 och har titeln VD, Friberg, Pär Roddy Martin som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Matts Göran som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Tremissis AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pär Friberg Livs AB (Ica Nära) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pär Friberg Livs AB (Ica Nära) på telefon 040-375680.

Bolaget skall som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pär Friberg Livs AB (Ica Nära) av bolagstypen Aktiebolag.

Pär Friberg Livs AB (Ica Nära) är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Pär Friberg Livs AB (Ica Nära) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-21 och Pär Friberg Livs AB (Ica Nära) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pär Friberg Livs AB (Ica Nära) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Pär Friberg Livs AB (Ica Nära) har 556620-6420 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.