Öresunds Hiss & Elteknik AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva hiss- och elinstallationer, service- och reparationsarbeten samt ombyggnader av hissar och elinstallationer. Konsult och utbildningsverksmhet inom hiss-, tele-, data- och elinstallationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Öresunds Hiss & Elteknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Öresunds Hiss & Elteknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2002-01-28 så skapades Öresunds Hiss & Elteknik AB och bolaget är har F-skattsedel Öresunds Hiss & Elteknik AB har haft det sedan 2002-02-11.

Öresunds Hiss & Elteknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-02-11

556620-6347 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Öresunds Hiss & Elteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Öresunds Hiss & Elteknik AB så går det att nå dem via telefon på 040-545956 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Öresunds Hiss & Elteknik AB är Perlkvist, John Axel Urban som är född 1956 och har titeln VD, Perlkvist, John Axel Urban som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Perlkvist, Lisbeth Agnetha som är född 1962 och har titeln Suppleant, Landeke, Dan Axel som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Dan Landeke AB som är född och har titeln Revisor, .