Pilus Systems Aktiebolag

Skåne län

Information

556620-5653 är organisationsnummer för bolaget Pilus Systems Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pilus Systems Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Pilus Systems Aktiebolag finns i.

Pilus Systems Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-01-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pilus Systems Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

Pilus Systems Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pilus Systems Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Pilus Systems Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0417-30001 eller genom brev på följande adress:
Onslunda 2383, 273 95, Tomelilla

Bolaget skall utveckla och sälja programvaror för PC, bedriva konsultverksamhet och utbildning inom områdena data och affärsutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pilus Systems Aktiebolag och det är Waernborg, Per Gunnar som är född 1960 och har titeln VD, Waernborg, Per Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Brinkfält, Evert Torbjörn som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin, Lars Göran som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Martin Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor,