OW Trading House AB

Skåne län

Information

OW Trading House AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där OW Trading House AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. OW Trading House AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. OW Trading House AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till OW Trading House AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6111111.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är OW Trading House AB Privat, ej börsnoterat.

OW Trading House AB har idag 556620-3120 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för OW Trading House AB

Bolaget skall bedriva handel med kläder, agenturverksamhet med textilier, kläder, skodon, lädervaror och pälsar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I OW Trading House AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Owald, Bert Osvald som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Olof Lennart som är född 1931 och har titeln Suppleant, .