Viking Spa Sweden AB

Skåne län

Information

Viking Spa Sweden AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Viking Spa Sweden AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Viking Spa Sweden AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-12-01.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kabbarps Nygård , 232 52, Åkarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Viking Spa Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att företag som Viking Spa Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Viking Spa Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva export och import samt försäljning av bubbelpooler och tillbehör företrädesvis i Europa och därmed förenlig verksanhet.

Firmatecknare för Viking Spa Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Viking Spa Sweden AB och det är följande personer, Sätervi, Karin Maria som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sätervi, Paul Kenneth Joakim som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Viking Spa Sweden AB är 556619-5672.