Advokatfirman Maria Onaca AB

Skåne län

Information

Advokatfirman Maria Onaca AB är ett företag som finns i Malmö. I Advokatfirman Maria Onaca AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Onaca, Maria som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Segergren, Bo Gunnar som är född 1935 och har titeln Suppleant, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Maria Onaca AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Maria Onaca AB på telefon 040-240412.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Idag är Advokatfirman Maria Onaca AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatfirman Maria Onaca AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Maria Onaca AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-04-02 och Advokatfirman Maria Onaca AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-04-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Maria Onaca AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatfirman Maria Onaca AB har 556619-0673 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.