Fosielunds Fastighets AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fosielunds Fastighets AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Fosielunds Fastighets AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2001-11-22 så skapades Fosielunds Fastighets AB och verksamheten är har F-skattsedel Fosielunds Fastighets AB har haft det sedan 2002-04-02.

Fosielunds Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-04-02

556618-9436 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Fosielunds Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fosielunds Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 040-6701100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fosielunds Fastighets AB är Eklund, Jan Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Christiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .