CBA Bil AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av person- och transportbilar såväl nya som begagnade bilar och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva hyrbilsverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CBA Bil AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är CBA Bil AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2001-11-27 så skapades CBA Bil AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556618-4874 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är CBA Bil AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med CBA Bil AB så går det att nå dem via telefon på 040-223760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom CBA Bil AB är Ljung, Mikael Ingemar Andreas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .