MGJ Bil Aktiebolag

Skåne län

Information

MGJ Bil Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där MGJ Bil Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. MGJ Bil Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. MGJ Bil Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till MGJ Bil Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-431402.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är MGJ Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MGJ Bil Aktiebolag har idag 556618-4866 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för MGJ Bil Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av person- och transportbilar såväl nya som begagnade bilar och därmed förenlig verksamhet.

I MGJ Bil Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Folgård, Jan-Olof som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edvinsson, Kjell Börje Tommi som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Folgård, Gertie Anita som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .