Skandinavisk Livsmedel AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Skandinavisk Livsmedel AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Skandinavisk Livsmedel AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Skandinavisk Livsmedel AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556617-6995.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-74185 alternativt besöka eller skicka post till Skandinavisk Livsmedel AB på följande adress Kaptensg. 1, 211 41, Malmö.

Skandinavisk Livsmedel AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Skandinavisk Livsmedel AB så sitter följande personer i styrelsen: Fjeldsted, Ma Cristina Asuncion som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel och tillverkning av livsmedel Importera och exportera livsmedel Förpacka livsmedel äga och förvalta fastigheter äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.