Happy Marketing AB

Skåne län

Information

556617-2135 är organisationsnummer för företaget Happy Marketing AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Happy Marketing AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Happy Marketing AB finns i.

Happy Marketing AB har varit registrerat sedan 2001-11-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Happy Marketing AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-21.

Happy Marketing AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Happy Marketing AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Happy Marketing AB så kan ni göra det på telefon genom 0704-150651 eller genom brev på följande adress:
SÖDERGATAN 26, 211 34, Malmö

Bolaget skall bedriva marknadsföring och reklamproduktion, äga och förvlata aktier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Happy Marketing AB och det är Lewenhaupt, Susanne Elisabeth som är född 1964 och har titeln VD, Lewenhaupt, Susanne Elisabeth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Hanna Katarina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jernbeck, Märtha Marie-Louise som är född 1953 och har titeln Suppleant, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor