Fastighets AB Transportgatan

Skåne län

Information

Fastighets AB Transportgatan är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Fastighets AB Transportgatan finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fastighets AB Transportgatan är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-05-19.

Fastighets AB Transportgatan som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-10-03. Men sedan 2004-02-26 så har Fastighets AB Transportgatan varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Enköpingsv. 41, 177 38, Järfälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets AB Transportgatan så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58022000.

Malmö arbetar för att verksamheter som Fastighets AB Transportgatan ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets AB Transportgatan. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets AB Transportgatan är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Litland, Kenneth i förening med två av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets AB Transportgatan och det är följande personer, Litland, Kenneth som är född 1970 och har titeln Extern VD, Kummetz, Manfred Georg som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Baus, Bernd Georg Burkhardt som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Engström, Lars Eric Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Anders Einar som är född 1942 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Fastighets AB Transportgatan är 556616-7036.