Örestadskliniken Vårdcentral AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Örestadskliniken Vårdcentral AB. Det finns flera bolag som liknar Örestadskliniken Vårdcentral AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Örestadskliniken Vårdcentral AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-25 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-10-03 så har Örestadskliniken Vårdcentral AB varit registrerat och sedan 2002-02-25 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Örestadskliniken Vårdcentral AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Örestadskliniken Vårdcentral AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Eddag. 6, 217 67, Malmö. Vi ni istället prata med Örestadskliniken Vårdcentral AB så kan ni göra det på 040-163200.

Bolaget ska bedriva friskvård och rehabilitering med såväl sjukgymnaster som kiropraktorer samt inom ramen för verksamheten även driva primärvårdsmottagning med läkare. Annan verksamhet som är förenlig med verksamhetsinriktningen kan också förekomma.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Wiklund, Erik Martin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Marie Helena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Örestadskliniken Vårdcentral AB har 556616-7028 som sitt organisationsnummer.