Stenmark & Co AB

Skåne län

Information

Stenmark & Co AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Stenmark & Co AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stenmark & Co AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Stenmark & Co AB har haft sedan 2001-10-16. Stenmark & Co AB har funnits sedan och 2001-10-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stenmark & Co AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skomakareg. 6, 211 34, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6113565.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stenmark & Co AB Privat, ej börsnoterat.

Stenmark & Co AB har idag 556616-4157 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stenmark & Co AB

Bolaget ska bedriva marknadsföring, reklam, kommunikation, IT, webbsid- och portalkonstruktion, frilansskribent, förlags- verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Stenmark & Co AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlhelm, Carl-Magnus Wilhelm som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Sandra Marie som är född 1973 och har titeln Suppleant, Jönsson, Gertie Ingelov som är född 1952 och har titeln Revisor, G Revision AB som är född och har titeln Revisor, .