Tedel Bilservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Tedel Bilservice Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tedel Bilservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tedel Bilservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tedel Bilservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tedel Bilservice Aktiebolag ska trivas.

Tedel Bilservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-08. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av bilar, bilreparationer, uthyrning av släpvagnar, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tedel Bilservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-08.

Idag är Tedel Bilservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Tedel Bilservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-185490.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tedel Bilservice Aktiebolag är Lundqvist, Thomas Dan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Pia Cecilia Therese som är född 1969 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Tedel Bilservice Aktiebolag har 556616-4058 som sitt organisationsnummer.