Ostibit i Triangeln AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Ostibit i Triangeln AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ostibit i Triangeln AB är ett av dem. Statusen för Ostibit i Triangeln AB är att Bolaget är aktivt.

Ostibit i Triangeln AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ostibit i Triangeln AB ska trivas.

Ostibit i Triangeln AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-09. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljningar av osthandel, delikatesser, te och kaffe, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ostibit i Triangeln AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-28.

Idag är Ostibit i Triangeln AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Ostibit i Triangeln AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-122309.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ostibit i Triangeln AB är Sadeghi, Mojgan Saeideh som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Stavrevska, Nikolina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson Eneberg, Åsa Cecilia som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Ostibit i Triangeln AB har 556615-5908 som sitt organisationsnummer.