Bosses Husbils & Husvagnsservice AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bosses Husbils & Husvagnsservice AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Bosses Husbils & Husvagnsservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Bosses Husbils & Husvagnsservice AB är momsregistrerat sedan2001-10-29 och har organisationsnummer 556615-2954.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-298729 alternativt besöka eller skicka post till Bosses Husbils & Husvagnsservice AB på följande adress Industrig. 16, 233 51, Svedala.

Bosses Husbils & Husvagnsservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-10-29.

I Bosses Husbils & Husvagnsservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Yvonne Monica som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reparationer och underhåll av husbilar och husvagnar, bedriva försäljning av reservdelar och tillbehör till husbilar och husvagnar samt idka därmed förenlig verksamhet.