Jakobsson och Söderström AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med alkoholhaltiga drycker, värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jakobsson och Söderström AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Jakobsson och Söderström AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2001-08-23 så skapades Jakobsson och Söderström AB och verksamheten är har F-skattsedel Jakobsson och Söderström AB har haft det sedan 2002-04-02.

Jakobsson och Söderström AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-04-02

556614-8051 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Jakobsson och Söderström AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jakobsson och Söderström AB så går det att nå dem via telefon på 040-6614600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jakobsson, John Curt Richard -Söderström, John Christian

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jakobsson och Söderström AB är Söderström, John Christian som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jakobsson, John Curt Richard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Johan Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .