Skånberg Consulting AB

Skåne län

Information

Skånberg Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Skånberg Consulting AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skånberg Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-10-10.

Skånberg Consulting AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-08-10. Men sedan 2002-10-10 så har Skånberg Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ö. Ansgarig. 34, 216 13, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skånberg Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-159740.

Malmö arbetar för att verksamheter som Skånberg Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skånberg Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagsinformation, tillhandahålla tandvårdstjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skånberg Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skånberg Consulting AB och det är följande personer, Skånberg, Lars Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Skånberg, Barbro Gertie Katarina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skånberg Consulting AB är 556614-6287.