Lilla Åkeriet i Tygelsjö Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Lilla Åkeriet i Tygelsjö Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Lilla Åkeriet i Tygelsjö Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Lilla Åkeriet i Tygelsjö Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-09-17 och har organisationsnummer 556614-5388.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-469414 alternativt besöka eller skicka post till Lilla Åkeriet i Tygelsjö Aktiebolag på följande adress Tygelsjö Skolv. 6 B, 218 72, Tygelsjö.

Lilla Åkeriet i Tygelsjö Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-09-17.

I Lilla Åkeriet i Tygelsjö Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hargby, Carina Patricia som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet. Därutöver kan bolaget placera överskottsmedel i svenska och utländska aktier och aktiefonder, dock ej sådan placeringsverksamhet som står under bank- och finansinspektionens tillsyn.