Allerbring & Partner Aktiebolag

Skåne län

Information

Allerbring & Partner Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Allerbring & Partner Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Allerbring, Leif Stig Benny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Allerbring, Ingrid Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Magnusson, Per Olov som är född 1952 och har titeln Revisor, Växjö Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allerbring & Partner Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Allerbring & Partner Aktiebolag på telefon 040-152710.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom ekonomi och redovisning samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Idag är Allerbring & Partner Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Allerbring & Partner Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Allerbring & Partner Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-17 och Allerbring & Partner Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-09-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allerbring & Partner Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Allerbring & Partner Aktiebolag har 556614-2054 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.