Dennersten & Partners AB

Skåne län

Information

556613-3616 är organisationsnummer för företaget Dennersten & Partners AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dennersten & Partners AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Dennersten & Partners AB finns i.

Dennersten & Partners AB har varit registrerat sedan 2001-07-25 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dennersten & Partners AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-12.

Dennersten & Partners AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dennersten & Partners AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Dennersten & Partners AB så kan ni göra det på telefon genom 0733-569040 eller genom brev på följande adress:
SORGENFRIVÄGEN 13, 211 58, Malmö

Bolaget skall bedriva internetkonsulting, affärskonsulting, förlagsverskamhet, äga och förvalta aktier, finansiella instrument och fast egendom, dock inte sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dennersten & Partners AB och det är Dennersten, Per Håkan som är född 1962 och har titeln VD, Dennersten, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Fredrik Lennart som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor,