Axelsson & Partner AB

Skåne län

Information

Bolaget skall lämna rådgivning och konsultationer vid fastighets- och bolagstransaktioner samt handla med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Axelsson & Partner AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Axelsson & Partner AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2001-07-25 så skapades Axelsson & Partner AB och verksamheten är har F-skattsedel Axelsson & Partner AB har haft det sedan 2003-11-20.

Axelsson & Partner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-20

556613-3582 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Axelsson & Partner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Axelsson & Partner AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Axelsson, Tommy Gunnar Stefan Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Axelsson & Partner AB är Lundius, Frans Erik Kristian som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Tommy Gunnar Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kjell Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Nils Anders Bengt som är född 1956 och har titeln Revisor, Sassler, Tord Erik som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.