Advokatbyrån Clemén AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att driva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokatbyrån Clemén AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Advokatbyrån Clemén AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2001-07-03 så skapades Advokatbyrån Clemén AB och verksamheten är har F-skattsedel Advokatbyrån Clemén AB har haft det sedan 2002-01-21.

Advokatbyrån Clemén AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-01-21

556613-0653 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Advokatbyrån Clemén AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Advokatbyrån Clemén AB så går det att nå dem via telefon på 040-238116 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokatbyrån Clemén AB är Clemén, Rolf Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Hans Anders som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .