Baltic Administration AB

Skåne län

Information

556613-0489 är organisationsnummer för företaget Baltic Administration AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Baltic Administration AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Baltic Administration AB finns i.

Baltic Administration AB har varit registrerat sedan 2001-06-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Baltic Administration AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

Baltic Administration AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Baltic Administration AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Baltic Administration AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3187585 eller genom brev på följande adress:
Barometerg. 58, 211 17, Malmö

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt projektering och konsultationer inom fastighetsadministration. Bolaget skall även bedriva affärs- och varumärkesutveckling samt produktion och distribution inom mediaområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Baltic Administration AB och det är af Geijerstam, Claes Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, af Geijerstam, Björn Lennart som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, af Geijerstam, Ulla Regina som är född 1918 och har titeln Delgivningsbar person, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,