Aftonstiernan Property Development AB

Skåne län

Information

Aftonstiernan Property Development AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Aftonstiernan Property Development AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aftonstiernan Property Development AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aftonstiernan Property Development AB har haft sedan 2005-03-31. Aftonstiernan Property Development AB har funnits sedan och 2005-03-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aftonstiernan Property Development AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skeppsbron 2, 211 20, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6301829.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aftonstiernan Property Development AB Publikt bolag.

Aftonstiernan Property Development AB har idag 556612-1975 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Olsgården, Thomas Hans Eric är den som för stunden ansvarar för Aftonstiernan Property Development AB

Bolaget skall bedriva fastighetsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Aftonstiernan Property Development AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsgården, Thomas Hans Eric som är född 1967 och har titeln VD, Olsgården, Thomas Hans Eric som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronqvist, Hans Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmberg, Agneta Catarina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorell, Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, F Thorell Revision AB som är född och har titeln Revisor.