Skivlagret Holding AB

Skåne län

Information

Skivlagret Holding AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Skivlagret Holding AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Skivlagret Holding AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-01-28.

Skivlagret Holding AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-07-10. Men sedan 2002-01-28 så har Skivlagret Holding AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kalendeg. 25, 211 35, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skivlagret Holding AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-217600.

Malmö arbetar för att bolag som Skivlagret Holding AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skivlagret Holding AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att direkt eller indirekt genom dotterbolag driva försäljning av böcker och multimediaprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skivlagret Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skivlagret Holding AB och det är följande personer, Beres, Istvan som är född 1972 och har titeln VD, Beres, Istvan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Beres, Attila som är född 1970 och har titeln Suppleant, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisor, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Skivlagret Holding AB är 556612-1876.