SolidX AB

Skåne län

Information

556612-0878 är organisationsnummer för företaget SolidX AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SolidX AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som SolidX AB finns i.

SolidX AB har varit registrerat sedan 2001-06-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för SolidX AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

SolidX AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SolidX AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med SolidX AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6301660 eller genom brev på följande adress:
Scheeleg. 9, 212 28, Malmö

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandahålla tekniska lösningar inom grafiska- och mediabranscherna och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SolidX AB och det är Alexanderson, Hans Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Roger Daniel som är född 1974 och har titeln Suppleant,