Atkins Sverige AB

Skåne län

Information

Atkins Sverige AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Atkins Sverige AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Atkins Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-04.

Atkins Sverige AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-05-30. Men sedan 2002-01-28 så har Atkins Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kalendeg. 26, 211 35, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Atkins Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6501250.

Malmö arbetar för att företag som Atkins Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Atkins Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för Bolagets verksamhet skall vara att bedriva handel, industri, samt rådgivande ingenjörs- och planeringsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Atkins Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Barrett, Richard John -Erlandsson, Carl Olof Johannes Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Atkins Sverige AB och det är följande personer, Erlandsson, Carl Olof Johannes som är född 1963 och har titeln VD, Erlandsson, Carl Olof Johannes som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Barrett, Richard John som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Thomsen, Palle Beck som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Danckler, Birgitta Maria som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Atkins Sverige AB är 556611-6751.