Icopal Holding AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper i andra bolag ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Icopal Holding AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Icopal Holding AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2001-05-04 så skapades Icopal Holding AB och verksamheten är har F-skattsedel Icopal Holding AB har haft det sedan 2002-02-11.

Icopal Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-02-11

556610-7750 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Icopal Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Icopal Holding AB så går det att nå dem via telefon på 040-247400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna -suppleanterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Icopal Holding AB är Schmidt-Jacobsen, Christian som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Schmidt-Jacobsen, Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kohlmann, Miguel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Naess, Lars som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lind, Lars Jonas som är född 1959 och har titeln Suppleant, Möller, Niels Peter som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lamme, Sven Mattias som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .