GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag är ett av dem. Statusen för GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-04-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet och förvaltning av dotterbolag samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag är Silver, Freddie Bo Johnny som är född 1956 och har titeln VD, Silver, Freddie Bo Johnny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Skog, Rolf Magnus som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Glückman, Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Emil Rickard som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tord Emil Göran som är född 1940 och har titeln SuppleantAnvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

GSS - Glückman, Silwer & Skog Aktiebolag har 556609-6730 som sitt organisationsnummer.