AHS Fastighets AB

Skåne län

Information

AHS Fastighets AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där AHS Fastighets AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AHS Fastighets AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AHS Fastighets AB har haft sedan 2001-11-12. AHS Fastighets AB har funnits sedan och 2001-11-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AHS Fastighets AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Allég. 165, 232 31, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-183049.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AHS Fastighets AB Privat, ej börsnoterat.

AHS Fastighets AB har idag 556609-2150 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för AHS Fastighets AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I AHS Fastighets AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stigborg, Pär Henrik som är född 1970 och har titeln VD, Stigborg, Pär Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Welander, Ulf Patrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Silfverberg, Fredrik Oskar som är född 1975 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.