Caroline Sundewall AB

Skåne län

Information

556608-9586 är organisationsnummer för verksamheten Caroline Sundewall AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Caroline Sundewall AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Caroline Sundewall AB finns i.

Caroline Sundewall AB har varit registrerat sedan 2001-03-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Caroline Sundewall AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-28.

Caroline Sundewall AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Caroline Sundewall AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Caroline Sundewall AB så kan ni göra det på telefon genom 0414-30890 eller genom brev på följande adress:
Gislöv 7, 276 60, Skillinge

Bolaget skall bedriva företagskonsultationer, strategisk kommunikations- och informationsrådgivning, debattledarskap, produktion av artiklar och annat tryckt material, skötsel och arrendering av skogs- och jordbruksmark samt förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Caroline Sundewall AB och det är Ekelund Sundewall, Caroline B M som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundewall, Lars Håkan som är född 1945 och har titeln Suppleant, Berg, Thomas Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,