AGIVE Development AB

Skåne län

Information

AGIVE Development AB är ett företag som finns i Malmö. I AGIVE Development AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Iveborg, Anders Göran som är född 1941 och har titeln VD, Iveborg, Anders Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Iveborg, Anders Mikael som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lager, Mats Tore Jörgen som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AGIVE Development AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå AGIVE Development AB på telefon 070-7602430.

Bolaget skall bedriva utveckling av olika filterutrustningar och närbesläktade produkter samt utveckla internettjänster och värdepappershantering.

Idag är AGIVE Development AB av bolagstypen Aktiebolag.

AGIVE Development AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

AGIVE Development AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-15 och AGIVE Development AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AGIVE Development AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

AGIVE Development AB har 556608-3175 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.