Toyota Logistics Services Sweden AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Toyota Logistics Services Sweden AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Toyota Logistics Services Sweden AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Toyota Logistics Services Sweden AB är momsregistrerat sedan2002-10-31 och har organisationsnummer 556607-7763.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-294760 alternativt besöka eller skicka post till Toyota Logistics Services Sweden AB på följande adress Lodg. 26, 211 24, Malmö.

Toyota Logistics Services Sweden AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Toyota Logistics Services Sweden AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Vandervelden, Ludo Herman Jozef som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva verksamhet inom fordondslogistik, innefattande lagerhållning, iordningställande och leverans av motorfordon av märkena Toyota och Lexus till auktoriserade återförsäljare eller andra leveransställen i Sverige, Danmark, Norge och Finland eller annorstädes samt annan därmed, direkt eller indirekt, förenlig verksamhet inom fordonsområdet.