Focosa Aktiebolag

Skåne län

Information

556607-5858 är organisationsnummer för bolaget Focosa Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Focosa Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Focosa Aktiebolag finns i.

Focosa Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-02-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Focosa Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Focosa Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Focosa Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med Focosa Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-939493 eller genom brev på följande adress:
Kruseg. 60, 212 25, Malmö

Bolaget skall bedriva handel med och service av motorcyklar och tillbehör samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Focosa Aktiebolag och det är Bengtsson, Karl-Aron Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Per Richard som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,