Trust Care Carloni design Aktiebolag

Skåne län

Information

Trust Care Carloni design Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Trust Care Carloni design Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Trust Care Carloni design Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Trust Care Carloni design Aktiebolag har haft sedan 2005-05-19. Trust Care Carloni design Aktiebolag har funnits sedan och 2005-05-19 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Trust Care Carloni design Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vikingaplan 1, 216 18, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-103520.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Trust Care Carloni design Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Trust Care Carloni design Aktiebolag har idag 556607-1956 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Trust Care Carloni design Aktiebolag

Bolaget skall bedriva verksamhet inom reklam, design och marknadsföring, bedriva renovering av veteranbilar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Trust Care Carloni design Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carloni, Diego som är född 1948 och har titeln VD, Carloni, Diego som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Grondelli, Ugo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Carloni, Marcus Daniel som är född 1976 och har titeln Suppleant, Lager, Mats Tore Jörgen som är född 1954 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.