Öresunds Bygg och Fastighetsservice AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva ny- och ombyggnad, renovering, fastighets- service samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Öresunds Bygg och Fastighetsservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Öresunds Bygg och Fastighetsservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2001-02-27 så skapades Öresunds Bygg och Fastighetsservice AB och bolaget är har F-skattsedel Öresunds Bygg och Fastighetsservice AB har haft det sedan 2001-03-16.

Öresunds Bygg och Fastighetsservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-16

556607-1386 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Öresunds Bygg och Fastighetsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Öresunds Bygg och Fastighetsservice AB så går det att nå dem via telefon på 070-7486776 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Öresunds Bygg och Fastighetsservice AB är Håkansson, Carl-Magnus Jörgen som är född 1965 och har titeln VD, Håkansson, Carl-Magnus Jörgen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Zehil, Nada som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lexholm, Patrik Levon som är född 1948 och har titeln Revisor, Patrik Lexholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .