Pitinga Nights Aktiebolag

Skåne län

Information

Pitinga Nights Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Pitinga Nights Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Herslow, Georg Carl-Fredrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, von Oelreich, Beata Tyra Gunilla som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Dorselius, Karin Cecilia Maria som är född 1979 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pitinga Nights Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pitinga Nights Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva värdepappershandel, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pitinga Nights Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pitinga Nights Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Pitinga Nights Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Pitinga Nights Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pitinga Nights Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Pitinga Nights Aktiebolag har 556607-0453 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.