Jarvis Skandinavien AB

Skåne län

Information

556605-6437 är organisationsnummer för verksamheten Jarvis Skandinavien AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jarvis Skandinavien AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Jarvis Skandinavien AB finns i.

Jarvis Skandinavien AB har varit registrerat sedan 2001-01-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-06-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jarvis Skandinavien AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-11.

Jarvis Skandinavien AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jarvis Skandinavien AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jarvis, Penfield -Olsson, Per Ola Kristian -Volpe, Vincent Robert

Vill ni komma i kontakt med Jarvis Skandinavien AB så kan ni göra det på telefon genom 040-165400 eller genom brev på följande adress:
Krossverksg. 8, 216 16, Limhamn

Bolaget skall sälja maskiner till slakteri, styckning, förpackning och livsmedelsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jarvis Skandinavien AB och det är Olsson, Per Ola Kristian som är född 1965 och har titeln VD, Olsson, Per Ola Kristian som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarvis, Penfield som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Volpe, Vincent Robert som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor