LC Service & Renova i Sverige AB

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter LC Service & Renova i Sverige AB. Det finns flera verksamheter som liknar LC Service & Renova i Sverige AB i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LC Service & Renova i Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-03-02 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2001-02-08 så har LC Service & Renova i Sverige AB varit registrerat och sedan 2001-03-02 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är LC Service & Renova i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med LC Service & Renova i Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stillmansg. 12, 212 25, Malmö. Vi ni istället prata med LC Service & Renova i Sverige AB så kan ni göra det på 040-932400.

Bolaget skall bedriva lokalvård och städning, med miljömedvetenhet, då det gäller miljön och användning av miljövänliga medel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dos Santos Meias Cardoso, Luis F som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Chambel Casimiro Cardoso, Ana Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

LC Service & Renova i Sverige AB har 556605-4184 som sitt organisationsnummer.