Saturnus Varumärkes AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta varumärken och värdepapper, bedriva konsultativ verksamhet med inriktning på livsmedel ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Saturnus Varumärkes AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Saturnus Varumärkes AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2001-01-11 så skapades Saturnus Varumärkes AB och företaget är har F-skattsedel Saturnus Varumärkes AB har haft det sedan 2004-01-29.

Saturnus Varumärkes AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-29

556604-9671 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Saturnus Varumärkes AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Saturnus Varumärkes AB så går det att nå dem via telefon på 040-6711900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Liepe, Nils Edward Henrik -Liepe, Nils Håkan Arvid -Vegelius, Petra Maria

Följande personer är på något sätt aktiva inom Saturnus Varumärkes AB är Vegelius, Petra Maria som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Liepe, Nils Edward Henrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Liepe, Nils Håkan Arvid som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Annika Helen som är född 1969 och har titeln Revisor, Sassler, Tord Erik som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.