Headline Communication AB

Skåne län

Information

Headline Communication AB är ett bolag som finns i Malmö. I Headline Communication AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stråhlén, Lotta Marie som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönvall, Lars Oskar Kristian som är född 1961 och har titeln Suppleant, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Headline Communication AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Headline Communication AB på telefon 040-187608.

Bolaget ska bedriva intern och extern kommunikationsutveckling mellan företag och människor i form av marknadsutveckling och personlig utveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Headline Communication AB av bolagstypen Aktiebolag.

Headline Communication AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Headline Communication AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-18 och Headline Communication AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Headline Communication AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Headline Communication AB har 556604-9507 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.