Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB

Skåne län

Information

Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-02-16.

Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-01-24. Men sedan 2001-02-16 så har Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stortorget 29, 211 34, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-120207.

Malmö arbetar för att företag som Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet.

Firmatecknare för Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB och det är följande personer, Nilsson, Mikael Gösta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jonas Ragnvald som är född 1966 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Advokatgruppen Mikael Nilsson i Malmö AB är 556604-0720.