Volito Aviation Aktiebolag

Skåne län

Information

556603-2800 är organisationsnummer för företaget Volito Aviation Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Volito Aviation Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Volito Aviation Aktiebolag finns i.

Volito Aviation Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-12-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Volito Aviation Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-15.

Volito Aviation Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Volito Aviation Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten -externa firmatecknaren

Vill ni komma i kontakt med Volito Aviation Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6603200 eller genom brev på följande adress:
S. Förstadsg. 4, 211 43, Malmö

Bolaget skall i eget namn eller genom dotter- eller intressebolag: - bedriva luftfartsrörelse, innefattande utveckling, tillverkning, köp, uthyrning och försäljning av luftfartyg och luftfartygsutrustning - förvalta fast egendom, värdepapper och annan lös egendom - bedriva affärsutveckling och konsultverksamhet, företrädesvis inom ovannämnda områden - idka härmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Volito Aviation Aktiebolag och det är Kristinsson, Sigurdur som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Granlund, Karl Axel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blecher, Stig Lennart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Olsdal, Bo Gunnar Valdemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmgren, Sven Erik som är född 1961 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln RevisorMelzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,