C.Jul.Uttenthal Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns C.Jul.Uttenthal Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. C.Jul.Uttenthal Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

C.Jul.Uttenthal Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556603-0416.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-188920 alternativt besöka eller skicka post till C.Jul.Uttenthal Aktiebolag på följande adress Flygareg. 1, 212 39, Malmö.

C.Jul.Uttenthal Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I C.Jul.Uttenthal Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Sollenberg, Sven Erik som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av laminerade produkter, import av lamineringsfolie och efterbehandling av trycksaker, vidare bedriva handel med värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.