Highway Ljud & Ljus Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av ljud- och ljusanläggningar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Highway Ljud & Ljus Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Highway Ljud & Ljus Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 2001-02-07 så skapades Highway Ljud & Ljus Malmö AB och bolaget är har F-skattsedel Highway Ljud & Ljus Malmö AB har haft det sedan 2001-03-02.

Highway Ljud & Ljus Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-02

556603-0267 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Highway Ljud & Ljus Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Highway Ljud & Ljus Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-416363 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Highway Ljud & Ljus Malmö AB är Markholm, Markus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Markholm, Nils-Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .