SPIQU AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns SPIQU AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. SPIQU AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

SPIQU AB är momsregistrerat sedan2001-03-02 och har organisationsnummer 556602-8675.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-6999425 alternativt besöka eller skicka post till SPIQU AB på följande adress Stortorget 4, 211 34, Malmö.

SPIQU AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-03-02.

I SPIQU AB så sitter följande personer i styrelsen: Hyltén-Cavallius, Per Daniel Andreas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Krämer, Cecilia Ursula Iren som är född 1966 och har titeln Suppleant , Sandgren, David Kristian som är född 1976 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utvecklingsverksamhet med inriktning på informationsteknik samt försäljning av programvara. Bolaget skall vidare bedriva förvaltning av fast och lös egendom samt all annan med ovan förenlig verksamhet.