Logistic Concept i Malmö AB

Skåne län

Information

Logistic Concept i Malmö AB är en verksamhet som finns i Malmö. I Logistic Concept i Malmö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmberg, Jan Lorentz Marcus som är född 1981 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Logistic Concept i Malmö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Logistic Concept i Malmö AB på telefon 040-938131.

Bolaget skall bedriva konsult och utbildningsverksamhet inom området ekonomistyrning och logistik och därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Logistic Concept i Malmö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Logistic Concept i Malmö AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Logistic Concept i Malmö AB innehar ej F-skattsedel och Logistic Concept i Malmö AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Logistic Concept i Malmö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Logistic Concept i Malmö AB har 556602-1597 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.